Loading...
L'Adrièn
Promotie / Kassa / Backstage

Met zijn dakterras en hoge vlaggenmast is deze bus een echte eye-catcher. L’Adrièn is inzetbaar voor talloze mogelijkheden, bijvoorbeeld als locatiekantoor, kassa, backstage, lezing ruimte, lounge en nog meer.

Aan de buitenkant kan L’Adrièn worden uitgerust met promotiemateriaal van het evenement. Het rek op het dakterras is te gebruiken voor banners en in de 7 meter hoge vlaggenmast kan een vlag van het evenement worden gehesen.

Van binnen is L’Adrièn uitgerust met meerdere zitjes of werkplekken, voorzien van stroompunten, en een keuken met wasbak en koelkast. In de bus zit ook de trap die naar het dakterras leidt.

Download hier:
PDF icon Technische rider (537.46 KB)
steekwoorden: Bus, touringcar, backstage, locatiekantoor, kassa, promotie, lezing ruimte, lounge, dakterras, vlaggenmast
L'Adrièn op youtube
Konvooi Exceptioneel
KONVOOi
EXCEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt podia, barren, bussen en tenten met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Bevrijdingsfestival Groningen, Simmerdeis, Decibel, Bourgondisch Beetsterzwaag, Art Carnivale, Milkshake, Noorderzon en vele anderen.

lees meer..
sluiten..

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als festivals, markten en bedrijfsfeesten.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Inmiddels is het "Konvooi" van "Exceptionele" objecten flink uitgebreid met een tweede Parasolbar, een tweede Ons Moeke tent en de trots van het bedrijf: de Mohawkstage!

Eli Padmos
Jeroen Padmos
Mark Antonides