Loading...
Mercurius
Mobiel Podium

Een sfeervol en overdekt podium dat wordt opgebouwd vanuit de Mercuriusbus. Het podium is 6 meter breed bij 4 meter diep (24 m2) en kan optioneel worden uitgebreid tot 30 m2.

De artiest loopt van het podium direct de bus in, die is ingericht als backstageruimte. De ruimte bestaat uit een lounge, een kleine keuken met koelkast en opslagruimte. Er is ook een aparte artiesteningang achterin de bus. Zo is de artiest van alle gemakken voorzien!

Download hier:
PDF icon Technische rider (649.39 KB)
steekwoorden: Mobiel podium, podium, podiumbus, bus, blauwe bus, rood doek, backstageruimte, lounge, keuken, koelkast, opslagruimte, artiesteningang
Mercurius op youtube
Konvooi Exceptioneel
KONVOOi
EXCEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt podia, barren, bussen en tenten met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Bevrijdingsfestival Groningen, Simmerdeis, Decibel, Bourgondisch Beetsterzwaag, Art Carnivale, Milkshake, Noorderzon en vele anderen.

lees meer..
sluiten..

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als festivals, markten en bedrijfsfeesten.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Inmiddels is het "Konvooi" van "Exceptionele" objecten flink uitgebreid met een tweede Parasolbar, een tweede Ons Moeke tent en de trots van het bedrijf: de Mohawkstage!

Eli Padmos
Jeroen Padmos
Mark Antonides