Loading...
Parasolbar Deluxe
Bar

Een prachtige ronde open bar met als bijzondere eigenschap een parasol, die met één druk op de knop open en dicht wordt gedaan. Het personeel kan gewoon doorwerken en de bezoekers staan versteld!

De Parasolbar Deluxe is volledig ingericht met koelingen, spoelbakken en ijsbakken en er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van biertaps. De bar is uitgerust met sta-tafels, barkrukken en een buitenvloer. Als extra optie kunnen er glazen zijwanden en verwarming worden aangebracht, waardoor de Parasolbar Deluxe ook erg geschikt is voor in de wintermaanden.

Download hier:
PDF icon Technische rider (579.48 KB)
steekwoorden: Parasolbar, bar, parasol, schirmbar, rood geel doek, wijnbar, biertaps, sta-tafels, barkrukken, buitenvloer, glazen zijwanden, verwarming, winter bar
Parasolbar Deluxe op youtube
De Parasolbar is uniek. Op het youtube-filmpje ziet u hoe de bar zichzelf uitvouwt en inklapt.
KONVOOi
EXCEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt podia, barren, bussen en tenten met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Bevrijdingsfestival Groningen, Simmerdeis, Decibel, Bourgondisch Beetsterzwaag, Art Carnivale, Milkshake, Noorderzon en vele anderen.

lees meer..
sluiten..

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als festivals, markten en bedrijfsfeesten.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Inmiddels is het "Konvooi" van "Exceptionele" objecten flink uitgebreid met een tweede Parasolbar, een tweede Ons Moeke tent en de trots van het bedrijf: de Mohawkstage!

Eli Padmos
Jeroen Padmos
Mark Antonides