DE EVENEMENT-INRICHTER

VERHUUR SPECIALIST

Mohawkstage

Mohawkstage

Een groot boogpodium met een bijzondere uitstraling. De Mohawkstage heeft een blauw doek met aan de achterkant 3 uitstekende punten, waardoor het lijkt op een mohawk.

De Mohawkstage is een eenvoudig en snel op te bouwen constructie vanuit een vrachtwagentrailer, waarbij minimale mankracht en hulpmiddelen benodigd zijn. Zo is een heftruck of hoogwerker niet nodig. Het podium is 135 m2 groot, 14 meter hoog en voorzien van een loadingdock, een ramp & trap (op verschillende posities te plaatsen) en 3 achteringangen.

De Mohawkstage is ontworpen door Ate Snijder; Docent en Onderzoeker aan de TU Delft, factulteit Bouwkunde.

technische rider

“De Mohawkstage is een eenvoudig en snel op te bouwen constructie vanuit een vrachtwagentrailer, waarbij minimale mankracht en hulpmiddelen benodigd zijn.”

op Youtube

KONVOOi

EXEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt podia, barren, bussen en tenten met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Bevrijdingsfestival Groningen, Simmerdeis, Decibel, Bourgondisch Beetsterzwaag, Art Carnivale, Milkshake, Noorderzon en vele anderen.

Ook geïnteresseerd voor uw evenement? Mail ons op info@konvooi.com

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als festivals, markten en bedrijfsfeesten.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Inmiddels is het “Konvooi” van “Exceptionele” objecten flink uitgebreid met een tweede Parasolbar, een tweede Ons Moeke tent en de trots van het bedrijf: de Mohawkstage!

Eli Padmos

Jeroen Padmos

Mark Antonides

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

info@konvooi.com

Bezoek op afspraak, dan staat u nooit voor een dichte deur.

Bezoekadres:
Suikerlaan 30
9743 DA Groningen