DE EVENEMENT-INRICHTER

VERHUUR SPECIALIST

Parasolbar Liechtenstein

Parasolbar Liechtenstein

Een prachtige ronde open bar met als bijzondere eigenschap een parasol, die met één druk op de knop open en dicht wordt gedaan. Het personeel kan gewoon doorwerken en de bezoekers staan versteld!

Met het witte doek, de groene elementen en het lichte hout heeft de bar een natuurlijke uitstraling. De bar kan worden ingericht met displaykoelkasten en er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van biertaps en spoelbakken. Optioneel komt de bar met een buitenvloer en er kan een logo van het evenement o.i.d. bovenop de parasol worden geplaatst.

Deze Parasolbar is niet standaard uitgerust met statafels, barkrukken of zijwanden, zie daarvoor de Parasolbar Monaco.

technische rider

“Met het witte doek, de groene elementen en het lichte hout heeft de bar een natuurlijke uitstraling. ”

KONVOOi

EXEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt podia, barren, bussen en tenten met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Bevrijdingsfestival Groningen, Simmerdeis, Decibel, Bourgondisch Beetsterzwaag, Art Carnivale, Milkshake, Noorderzon en vele anderen.

Ook geïnteresseerd voor uw evenement? Mail ons op info@konvooi.com

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als festivals, markten en bedrijfsfeesten.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Inmiddels is het “Konvooi” van “Exceptionele” objecten flink uitgebreid met een tweede Parasolbar, een tweede Ons Moeke tent en de trots van het bedrijf: de Mohawkstage!

Eli Padmos

Jeroen Padmos

Mark Antonides

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

info@konvooi.com

Bezoek op afspraak, dan staat u nooit voor een dichte deur.

Bezoekadres:
Suikerlaan 30
9743 DA Groningen