DE EVENEMENT-INRICHTER

VERHUUR SPECIALIST

Parasolbar Monaco

Parasolbar Monaco

Een prachtige ronde open bar met als bijzondere eigenschap een parasol, die met één druk op de knop open en dicht wordt gedaan. Het personeel kan gewoon doorwerken en de bezoekers staan versteld!

De Parasolbar Monaco is volledig ingericht met koelingen, spoelbakken en ijsbakken en er zijn verschillende mogelijkheden voor het installeren van biertaps. De bar is uitgerust met sta-tafels, barkrukken en een buitenvloer. Als extra optie kunnen er glazen zijwanden en verwarming worden aangebracht, waardoor de Parasolbar Monaco ook erg geschikt is voor in de wintermaanden.

technische rider

“De bar is uitgerust met sta-tafels, barkrukken en een buitenvloer.”

KONVOOi

EXEPTIONEEL

Konvooi Exceptioneel verhuurt podia, barren, bussen en tenten met een sterk eigenzinnig karakter. Wij zijn een creatief, energiek en professioneel team dat bijzondere constructies en concepten bouwt. Wij werken samen met Bevrijdingsfestival Groningen, Simmerdeis, Decibel, Bourgondisch Beetsterzwaag, Art Carnivale, Milkshake, Noorderzon en vele anderen.

Ook geïnteresseerd voor uw evenement? Mail ons op info@konvooi.com

Konvooi Exceptioneel is ontstaan uit Busbeats Verhuur, dat in 2007 werd opgericht door Eli en Jeroen Padmos. Busbeats begon met het aanbieden van het Mercuriuspodium en in de jaren daarna is het assortiment uitgebreid met De Parasolbar, Ons Moeke en L’Adrièn. Deze objecten verhuurde Busbeats aan evenementen als festivals, markten en bedrijfsfeesten.

Na acht jaar Busbeats Verhuur vonden Eli en Jeroen dat het tijd werd voor een nieuwe stap, namelijk de uitbreiding en professionalisering van het bedrijf. In januari 2016 veranderde Busbeats Verhuur in Konvooi Exceptioneel en stapte Mark Antonides in het bedrijf.

Inmiddels is het “Konvooi” van “Exceptionele” objecten flink uitgebreid met een tweede Parasolbar, een tweede Ons Moeke tent en de trots van het bedrijf: de Mohawkstage!

Eli Padmos

Jeroen Padmos

Mark Antonides

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

info@konvooi.com

Bezoek op afspraak, dan staat u nooit voor een dichte deur.

Bezoekadres:
Suikerlaan 30
9743 DA Groningen